Hollands Kroon

Bestuurswisseling Hollands Kroonse Uitdaging

Hollands Kroon – Het bestuur van de Hollands Kroonse Uitdaging afscheid heeft afgelopen woensdag afscheid genomen van voorzitter Karin van Harteveld en penningmeester Ben Tops. Beiden waren vanaf de oprichting in 2017 bestuurslid. Naast deze bestuursleden heeft de Hollands Kroonse Uitdaging ook afscheid genomen van notulist Betty Tops. Ook Betty zette zich eveneens sinds de oprichting in voor de stichting.

Karin van Harteveld wordt als voorzitter opgevolgd door Ellen Huijbers, die tot aan dit moment secretaris was. Deze functie wordt overgenomen door Sonja Berbee. Gerrit Beetsma is de nieuwe penningmeester. Arjan Smit completeert het bestuur.

Karin, Ben en Betty kunnen terugkijken op een succes- en betekenisvolle periode. In de tijd dat dit trio bestuurders werkzaam was is de Hollands Kroonse Uitdaging uitgegroeid tot een organisatie met impact op het welzijn van de inwoners van Hollands Kroon. Dit was niet mogelijk geweest zonder hun belangeloze inzet. Tijdens de laatste bestuursvergadering onder leiding van Karin werd hierbij stilgestaan.

Toon meer

Uwe Smit

Uwe is als vrijwilliger actief voor de omroep. Hij is twee keer per week werkzaam als bureauredacteur ter ondersteuning van de redactie. Contact met Uwe? Mail naar uwe@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button