Hollands Kroon

Gemeentelijke zorgpolis voor mensen met een laag inkomen

Hollands Kroon – De gemeente Hollands Kroon brengt de gemeentelijke zorgpolis nog eens onder de aandacht. Het is tot 1 januari mogelijk om over te stappen. Bij de zorgverzekering betaalt de gemeente een deel van de premie mee.

De gemeente biedt samen met Univé verschillende pakketten aan. Welke precies is te vinden op de website www.gezondverzekerd.nl. Ook zijn de verschillen zien met de verzekering die iemand nu heeft. De voorwaarden voor de collectieve polis zijn te vinden op de website van Hollands Kroon.

Iemand komt in aanmerking voor de gemeentepolis met een inkomen dat lager is dan 130 procent van de bijstandsnorm. Hoeveel dat is verschilt per situatie. Voor een samenwonend stel van 21 jaar en ouder is het ongeveer 2000 euro per maand.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button