Den HelderOverige

Opbrengst Rotary kalender 2023 voor Odensehuis

Advertentie:

Den Helder – De jaarlijkse kalender van Rotary Club Den Helder is verkrijgbaar. Het thema van de kalender is Den Helder. Twaalf fotografen hebben een ‘collage-achtige’ foto gemaakt ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van de Woningstichting. Dit jaar gaat de opbrengst naar het Odensehuis.

Het Odensehuis helpt mensen met geheugenproblemen en beginnende dementie met informatie, advies en ontmoetingen. De kosten van de kalender zijn met behulp van een aantal Helderse bedrijven zo laag mogelijk gehouden, zodat het overgrote deel van de omzet naar het Odensehuis gaat.

De burgemeester nam de kalender in ontvangst.

De kalender kost €9,95 en is verkrijgbaar bij de vestigingen van Bruna (Keizerstraat, De Schooten en Julianadorp), Primera (Marsdiepstraat en De Riepel, Bloesem Middenweg, VVV Willemsoord, AH Schooten Plaza, City Marketing en Buurman Drogisterijen.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button