Uitgaan

Vrouwenpraatgroep voor anderstaligen bij Wonen Plus Welzijn

Advertentie:

Anna Paulowna – Wonen Plus Welzijn begint in januari met een vrouwenpraatgroep voor anderstaligen. Vrouwen die op zoek zijn naar een warme plek waar taal, cultuur en vriendschap samenkomen, zijn van harte welkom. De vrouwenpraatgroep voor anderstaligen is een ruimte waar vrouwen hun verhaal telt, ongeacht hun achtergrond.

Vanaf dinsdag 9 januari 2024 zijn geïnteresseerden welkom in het pand van Wonen Plus Welzijn op Kruiswijk 14A in Anna Paulowna (naast het station). Dit is een open inloop, speciaal voor vrouwen van elke afkomst. De bijeenkomst start om 11:00 uur en zal tot 13:00 uur duren. Vanaf dinsdag 9 januari zullen deze bijeenkomsten wekelijks, op de dinsdag, plaatsvinden. De toegewijde vrijwilligers zullen zorgen voor een warme en gastvrije sfeer, waarin men elkaar kan ontmoeten. Er wordt een (kleine) vrijwillige bijdrage gevraagd voor koffie/thee.

De vrouwenpraatgroep voor anderstaligen is een open inloop, waar de deuren wijd openstaan voor vrouwen van diverse achtergronden en leeftijden. De groep biedt niet alleen de kans om kennis van de Nederlandse taal te verbeteren, maar ook een gelegenheid om nieuwe vriendschappen te smeden en culturen te delen.

Aanvullende informatie
Voor meer informatie over deze groep kan er contact opgenomen worden met het Servicepunt van Wonen Plus Welzijn via annapaulowna@wonenpluswelzijn.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button