112

Weer vernielingen in Kolhorn

Oudejaarsnacht is in de regio zonder grote incidenten verlopen. De politie van Den Helder laat weten dat er hier en daar wat kleine conflicten waren en ook een aantal vernielingen. Er zijn drie personen aangehouden, die ondanks een horecaontzegging, de horeca zijn ingegaan.

Verder is een aantal personen aangehouden die door teveel alcoholgebruik zich vervelend gedroegen. Verder was het een rustige nacht, al had de brandweer het druk met kleine brandjes.

In Hollands Kroon meldt wijkagent Bas Dirkmaat dat zijn eerste werkdag van 2020 begon met een melding van een ingeslagen raam. Oorzaak: ruzie en iedereen in de woning was behoorlijk dronken. In Kolhorn was weer voor honderden euro’s schade aangebracht. Nu was de school, aan de Avontuur Sportstraat 3, weer aan de beurt. Wie heeft wat gezien of gehoord? Bel 09008844 of mail naar bas.dirkmaat@politie.nl.

Op Nieuwjaarsdag werd verder het levenloze lichaam van een man aangetroffen. De melding kwam binnen dat de buurman op de grond in zijn woning lag en dat de voor- en achterdeur op slot waren. Om de ambulance toegang te verschaffen tot de woning is de deur snel open gebonkt. De man bleek reeds overleden.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button