112

Politie zoekt getuigen mishandeling Ruyghweg

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling, die in de nieuwjaarsnacht plaatsvond op de Ruyghweg, rond 02.30 uur. Een 22-jarige man uit Den Helder liep daarbij verwondingen aan zijn hoofd op.

Het 22-jarige slachtoffer raakte rond 02.30 uur op de Ruyghweg in conflict met een man, nadat hij de man aansprak op het aanrichten van vernielingen. De man ging na het conflict weg, maar kwam terug met een groep van ongeveer 10 personen. Vervolgens is de 22-jarige man met een fles op zijn hoofd geslagen. Het slachtoffer is bij de huisartsenpost nagekeken en heeft aan de mishandeling een hersenschudding, snee en een flinke zwelling op zijn hoofd overgehouden.

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. In het bijzonder hoopt de politie in contact te komen met een man die zijn hond uitliet op de Ruyghweg op het moment dat het conflict tussen de mannen ontstond. Daarnaast vraagt zij iedereen die iets van de mishandeling, of wat daaraan vooraf ging, gezien of gehoord heeft en nog niet met de politie gesproken heeft contact op te nemen. Dit kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

5 reacties

  1. Walgelijk, ik hoop dat die figuren gevonden worden. Het wordt steeds onveiliger in Nederland.

  2. Niet te geloven, dat 10 man zich voor het karretje laten spannen van een ASO.
    Oppakken en heel zwaar straffen.

    1. het is wel de werkwijze van een bepaalde vaak signalementloze groep personen

Back to top button
%d bloggers liken dit: