Hollands Kroon

Partij bloembollen voor vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie

Wieringerwerf – De Hollands Kroonse Uitdaging gaat in 2023 gewoon verder waar ze gebleven waren. Het eerste gratis aanbod voor een vereniging, stichting of maatschappelijke instelling staat online. Welkoop Wieringerwerf biedt ongeveer honderd zakjes/kistjes bloembollen aan.

Deze mogen na 1 januari niet meer verkocht worden, maar kunnen natuurlijk nog prima geplant worden. Aanbod geldt voor een vereniging, stichting of een maatschappelijke organisatie. Niet voor particulieren of wederverkoop!

Snelheid is geboden. Komende week ophalen en voor het beste resultaat moeten ze direct de grond in. Komt het goed uit dat het lekker warm is voor de tijd van het jaar. Het gaat om zo’n 100 zakjes/kistjes. Liefst in één keer ophalen.

Reacties via info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button