112

Inbraak bij ijsclub Hippo

Hippolytushoef – De ijsclub Hippo zit met een behoorlijke schadepost in hun maag. Het inbrekersgilde heeft tussen dinsdag 28 januari en zaterdag 1 februari een bezoek gebracht aan hun onderkomen aan de Lonjeweg.

“Er is hoogstwaarschijnlijk niets gestolen, want zowel in de garage als in de kantine is helemaal niets aanwezig wat enige waarde heeft om te stelen. Daar zorgen wij wel voor!”, aldus het bestuur van de club.

Wel is er een behoorlijke schadepost door een ontzet kunststof kozijn en andere deuren en houten kozijnen. Mocht iemand iets ongewoons gezien hebben of weten wat zou kunnen leiden naar de daders dan hoort de ijsclub (of de politie) het uiteraard graag.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button