Den Helder

Tijdelijk openbaar toilet in stadshart verdwijnt

Den Helder – De tijdelijke toiletvoorziening in de Kerkstraat wordt 9 februari weggehaald. Eind november is dit openbare toilet neergezet voor centrumbezoekers, omdat zij door coronamaatregelen geen gebruik kunnen maken van toiletten in horecagelegenheden en winkels.

Begin januari is de termijn verlengd tot 9 februari. Extra verlenging is niet mogelijk in verband met de renovatie van het voormalige V&D pand. Centrumbezoekers kunnen nog altijd gebruik maken van het openbare toilet in het stationsgebouw.

Weinig gebruikt
Voorlopig komt er geen ander mobiel openbaar toilet. Het gebruik van de toiletten was in deze bijzonder periode laag en de kosten waren hoog.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button