Den HelderVideoZakelijk

Vegan Funtastic bakt voor heel Nederland (video)

Den Helder – Ze is nog maar net begonnen en de bestellingen stromen nu al binnen bij Cathy Niesten van Vegan Funtastic uit Den Helder. In haar eigen keuken bakt ze heerlijke vegan koeken, cupcakes en taarten. Sinds kort heeft ze ook cinneman rolls in het assortiment die enorm geliefd zijn en die als warme broodjes over de toonbank gaan.

Ze is ooit met het bakken begonnen als hobby, ondertussen is ze behoorlijk gegroeid en rijdt ze samen met haar vriend bijna heel Nederland door om haar vegan baksels te bezorgen. Ze kiest om de twee weken 1 of 2 provincies uit waar ze heen rijdt om daar haar bestellingen te bezorgen. Zelfs in Limburg bestellen ze haar cupcakes en koeken.

Naast het plezier wat ze aan het bakken beleeft wil ze ook meegeven dat je ook zonder dierlijke producten heerlijke koeken en cupcakes kunt maken. Cathy verkoopt haar vegan lekkernijen via Instagram en Facebook.

Toon meer

Lesley Alma

Lesley Alma is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever radio en televisie. Zij is woonachtig in Den Helder en bereikbaar via lesley@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button