Hollands Kroon

Vrijwilligers gezocht voor groots opgezet ‘(G)een Wieringer Eiland-Festival’

Advertentie:

Wieringen – Het is dit jaar 100 jaar geleden dat de Amsteldiepdijk gesloten werd en Wieringen aangesloten werd op het vasteland. Stichting Cultuur binnen de Dijken organiseert dit grootse festival met de naam ‘(G)een Wieringer Eiland-Festival’.

Op vier locaties worden voorstellingen, lezingen, concerten en divers entertainment getoond. Geschreven verhalen zullen gedeeltelijk te zien zijn. Er is theater, zang, dans en muziek. Daarnaast zijn er ook kraampjes voor Wieringer hapjes, vis en koffie en thee.

Voor een goed verloop zijn vrijwilligers nodig. Een aantal mensen zijn nodig die hand- en spandiensten kunnen verstrekken bij de techniek, maar die ook als parkeerregelaar of als manusje van alles ingezet kunnen worden. Het festival duurt allebei de dagen van 12.30 uur tot 17.00 uur. Natuurlijk wordt er voor catering en begeleiding van de vrijwilligers gezorgd.

Op zaterdag 13 en zondag 14 april wordt het festival ’s middags gehouden op 4 locaties op het voormalige eiland Wieringen. Aanmelden kan bij stichting Cultuur binnen de Dijken via stichting@cultuurbinnendedijken.nl of via telefoonnummer 06-40946221.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button