112

Massale politie-inzet na melding geweldsincident Willemsoord (update)

Den Helder – Politie, speciale eenheden en de Koninklijke Marechaussee zijn woensdagmiddag massaal in actie gekomen op Willemsoord. Ook een speciaal arrestatieteam was aanwezig en meerdere panden werden doorzocht na een melding over een geweldsincident, zo laat een woordvoerder van de politie weten. Ook op een boot werd gezocht.

De woordvoerder benadrukt dat de melding sprak van een ‘pittig geweldsincident’ en dat de politie deze melding serieus neemt. Er is onderzoek verricht in verschillende locaties, maar daarbij is geen slachtoffer en ook geen verdachte aangetroffen. “We zijn nog steeds op zoek naar beiden, maar niet meer op Willemsoord”, aldus de woordvoerder. In het belang van het onderzoek kunnen er verder geen mededelingen worden gedaan.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button