Noord-Holland

Lijsttrekkers in discussie tijdens Provinciaal Sportdebat

Advertentie:

Noord-Holland – De provinciale lijsttrekkers gaan woensdag 15 februari met elkaar in discussie tijdens het Provinciaal Sportdebat. Tijdens het debat wordt de rol van de provincie bij het laagdrempelig en toekomstbestendig maken van sport en bewegen voor elke Noord-Hollander besproken. VVD, GroenLinks, PvdA, D66, CDA, JA21, CU en BBB zijn in het politieke panel vertegenwoordigd.

Voorafgaand aan de Provinciale Statenverkiezingen organiseert Team Sportservice het Provinciaal Sportdebat 2023 bij voetbalvereniging Koninklijke HFC in Haarlem. Tijdens het debat discussiëren provinciale lijsttrekkers over de kansen die sport en bewegen bieden voor de provincie Noord-Holland. Iedereen is welkom om tijdens het Provinciaal Sportdebat 2023 in discussie te gaan met de lijsttrekkers. Daarbij kan het onder andere gaan over sterke sportverenigingen in wijken en kernen, duurzame voorzieningen en een beweegvriendelijke omgeving.

Het programma van het Provinciaal Sportdebat ziet er als volgt uit:
19.30 uur: Ontvangst
20.00 uur: Inleiding door Marjan Olfers
20.30 uur: Ronde 1: Huidig sportbeleid in de provincie
21.15 uur: Pauze
21.30 uur: Ronde 2: De komende Statenperiode
22.15 uur: Slot en borrel

Meer informatie en aanmelden
Het Provinciaal Sportdebat vindt woensdag 15 februari plaats op het sportcomplex van Koninklijke HFC aan de Emauslaan 2 in Haarlem en is voor iedereen gratis toegankelijk. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie en het aanmeldformulier terecht op de website van Team Sportservice.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button