Uitgaan

Martijn Fischer en JPOP NONSTOP naar Julianapop

Julianadorp – Julianapop heeft twee nieuwe namen toegevoegd aan de line-up. Martijn Fischer en JPOP NONSTOP zullen 17 juni hun opwachting maken op het evenemententerrein van Julianadorp.

Martijn Fischer is als acteur en zanger vooral bekend van zijn rollen als André Hazes. Zo speelde hij de hoofdrol in de musical Hij Gelooft in Mij en was hij op het witte doek te bewonderen in Bloed, Zweet en Tranen. Op Julianapop kruipt Fischer opnieuw in de huid van Hazes. De bekendste hits van de Amsterdamse volkszanger komen voorbij.

JPOP NONSTOP is geen onbekende naam voor de bezoekers van Julianapop. JPOP NONSTOP kwam in 2018 voor het eerst optreden en sindsdien bouwt het jaarlijks een feestje met keiharde beats in combinatie met opblaasballen, opblaaskrokodillen en confetti.

Kaartverkoop
Eerder werd al bekend dat Snollebollekes, Bizzey en The Euros dit jaar zullen optreden op het jaarlijkse muziekevenement. De kaartverkoop start zaterdag 11 februari om 10:00 uur via de website van Julianapop.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button