Den Helder

Win een romantische overnachting voor twee in de kustwachttoren

Den Helder – Op zoek naar een cadeau voor Valentijnsdag? Citymarketing Den Helder organiseert de winactie ‘#VerliefdOpDenHelder’ met als hoofdprijs een romantische overnachting. 14 februari is dé dag om de liefde te tonen in de breedste zin van het woord, bijvoorbeeld aan een geliefde, maar ook aan een prachtige nautische stad.

Meedoen is makkelijk. Plaats een mooie foto op social media, vertel hierbij wat Den Helder speciaal maakt en gebruik #VerliefdOpDenHelder. Meedoen kan tot en met 13 februari. Alle verhalen worden verzameld en op dinsdag 14 februari wordt het mooiste verhaal verkozen tot de winnaar.

Prijs
Met het meedoen wordt Den Helder nog positiever op de kaart gezet, verwacht CityMarketing, maar de winnaar mag ook zijn of haar geliefde verrassen met een overnachting op de meest bijzondere plek in Den Helder: de kustwachttoren in Huisduinen. Deze slaapplek op 18 meter hoogte biedt een prachtig uitzicht over Den Helder en de Waddenzee en is de ideale locatie voor een romantische overnachting. Naast deze bijzondere hoofdprijs zijn er ook nog andere leuke prijzen te winnen. Waaronder een diner bon ter waarde van €100,- bij Effe of Effe Anderzz, inclusief twee glazen Prosecco én een cadeaubon ter waarde van €50,- die te besteden is bij juwelier het Gouden Anker.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button