Hollands Kroon

Woonzorggroep Samen breidt aanbod dagactiviteiten in Hollands Kroon uit

Hollands Kroon – Woonzorggroep Samen heeft het aanbod dagactiviteiten uitgebreid naar drie extra locaties in Den Oever, Wieringerwerf en Nieuwe Niedorp. In totaal worden er nu dagactiviteiten op zeven locaties aangeboden in zowel de gemeente Hollands Kroon als Schagen.

“Woonzorggroep Samen wil graag de zorg aanbieden in de woonomgeving van de ouderen”, aldus Ellen Huijbers, teamleider WSD Hollands Kroon. “Daarom wordt de mogelijkheid voor thuiswonende senioren met een WMO of WLZ indicatie in Hollands Kroon uitgebreid voor dagactiviteiten. Het biedt u de mogelijkheid om langer thuis te kunnen blijven wonen. Zo is locatie Keijzershoff in Anna Paulowna recent verbouwd, daar zijn we erg trots op.”

Met het dagactiviteitenaanbod van Woonzorggroep Samen kunnen ouderen één of meerdere dagen per week doorbrengen op een locatie van Samen voor een nuttig en gezellig samenzijn met extra ondersteuning van de medewerkers en vrijwilligers. Dit zorgt voor structuur en ritme in het leven, die nodig is om zowel lichamelijk als geestelijk gezond te blijven. Onder professionele begeleiding van ervaren beroepsbegeleiders en vrijwilligers krijgen de ouderen een zinvolle dagbesteding aangeboden.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button