Uitgaan

Hollands Kroon nodigt inwoners ’t Veld uit voor wandeling door opgeknapte parken

Advertentie:

’t Veld – De drie parkjes aan de Valbrugweg, het Tjaddinxpark en de Nassaulaan in ’t Veld zijn het afgelopen jaar veranderd. De parken zijn opgeknapt en de inrichting is veranderd. Er is veel werk verzet en de natuur gaat nu zijn werk doen. Om te laten zien wat er precies allemaal is aangepast, organiseert gemeente Hollands Kroon in samenwerking met de aannemer een wandeling voor de bewoners van ’t Veld.

De veranderingen vragen een andere aanpak in onderhoud. “We hebben gemerkt dat dit vragen opwekt”, vertelt de gemeente op haar website. “Daarom willen we geïnteresseerden uitnodigen voor een wandeling langs deze drie parken.” Op zaterdag 18 november starten de wandelaars om 10:00 uur in dorpshuis De Harmonie aan de Zwarteweg in ’t Veld met een kop koffie. Na de koffie gaan zij opéénvolgend het Tjaddinxpark, de Nassaulaan en de Valbrugweg bezoeken. Zowel de gemeente als aannemer de Twee Heren is aanwezig om onderweg van gedachten te wisselen.

Geïnteresseerden hoeven zich niet op te geven voor de wandeling. Vragen kunnen telefonisch worden gesteld aan Nanneke Barends: 088-321 5000.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button