Uitgaan

Health & Beauty Fest

Advertentie:

Den Helder – Een Health & Beauty Fest door Helderse ondernemers op het gebied van gezondheid, beauty en Fashion wordt zondag 29 maart georganiseerd in sporthal Sportlaan. Op het Health en Beauty fest kunnen bezoekers zich onder meer oriënteren bij een massagepraktijk, beautysalon, tattooshop, bepaalde kapperszaken, personal training of zonnestudio.

De mannen kunnen natuurlijk ook een kijkje nemen op het Health & Beauty Fest, in de kantine staat sport aan op de tv en kunnen ze lekker genieten van een hapje en drankje.

De entree is gratis en het Fest begint om 13.00 uur. Een stand huren kan ook, stuur dan een privébericht naar tommy-music@live.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button