Hollands KroonUitgaan

Jaarlijkse rommelmarkt Wieringerwaard

Advertentie:

Wieringerwaard – Muziekvereniging Wieringerwaard organiseert weer de jaarlijkse rommelmarkt op zondag 8 maart. Deze rommelmarkt trekt al jaren bezoekers uit de verre omgeving. Reden is de grote kans om een leuk en bijzonder koopje te scoren tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De rommelmarkt start om 11.00 uur en duurt tot 13.30 uur. Tussen 11.00 en 12.00 uur is de toegangsprijs € 2,00. Na 12.00 uur is de toegang gratis.

Ook dit jaar zijn weer aantrekkelijke koopjes te scoren. Verder is ook een ‘antiek en curiosa’ hoek ingericht. Natuurlijk ook weer veel speelgoed, kleding, tassen, huishoudelijke apparatuur, tuinmeubels, gereedschap, audio, grammofoonplaten, cd’s, boeken, servies, glaswerk, spellen en ga zo maar door. Tussen het snuffelen door even rusten, ook dat is mogelijk. Koffie en thee is verkrijgbaar. Voor de kinderen zijn er ook activiteiten.

De locatie is de gymzaal aan de Populierenlaan in Wieringerwaard. In de directe omgeving is voldoende parkeerplaats aanwezig.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button