112Den Helder

Man gewond na val in ondergrondse container

Julianadorp – Een man is maandagochtend bij het parkeerterrein van winkelcentrum Dorperweerth gewond geraakt tijdens het legen van een ondergrondse container. De man wilde iets wegbrengen in een container en had niet door dat een van de containers door een afvalverwerker werd geleegd en viel in een gat van ongeveer drie meter diep.

Hulpdiensten, waaronder ambulanceteams en de brandweer, hebben de man bevrijd en overgebracht met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis. Een opgeroepen traumaheli is niet ter plaatse geweest.

De lege ruimte van de container wordt wel beschermd met platen, maar die waren niet sterk genoeg de man te dragen. Er volgt onderzoek naar de toedracht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button