Uitgaan

Musical van musicalvereniging Zanglust

Kolhorn – Musicalvereniging Zanglust speelt op de zaterdagen 7 en 14 maart en zondag 15 maart de musical “De Vlooienvader”, een vrolijk en positief verhaal met een knipoog naar de TV serie “De Luizenmoeder”.

Deze musical is geschreven en gecomponeerd door de ‘eigen’ regisseur Gerrit v.d. Belt. Reeds tien jaar verzorgt hij bij Zanglust de uitvoeringen. Begonnen met alleen het regisseren van kant-en-klare stukken, schrijft hij ook sinds een aantal jaren met veel succes zelf de liedjes en de scripts, met in z’n achterhoofd de mensen die dat spel moeten dragen.

“De Vlooienvader” speelt zich af op een school, waar, na de dood van de poes van de schooldirecteur, een vlooienplaag uitbreekt; dit leidt tot een confrontatie tussen ouders en directie, maar ook maken de ouders onderling het elkaar behoorlijk lastig. Essentieel voor een school, er spelen natuurlijk ook kinderen mee, die op het podium voor een leuke schoolse sfeer zorgen. Gelukkig eindigt het verhaal positief, zodat een ieder opgelucht en tevreden huiswaarts kan keren.

Laurenskerk
De musical wordt gepresenteerd in de Laurenskerk te Kolhorn; publiek wordt ontvangen in het aangelegen gebouw “De Nieuwe Horn”, waar voor en na de voorstelling gelegenheid is iets te drinken en gezellig samen te zijn en eventueel na te praten met de acteurs/regisseur.

Kaarten (volwassenen € 10, kind. tot 12 jr. € 5,=) reserveren kan bij bij Ciska Landman telefonisch bereikbaar op  0224-531538, per e-mail: landman444@quicknet.nl of aan de kassa in de Nieuwe Horn.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button