112

Politie zoekt getuigen van straatroof

Advertentie:

Den Helder – De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof, zondagmiddag 1 maart. Een man werd beroofd van zijn persoonlijke bezittingen.

Op zondag 1 maart deed een 51-jarige man op het politiebureau aangifte van beroving. De man had rond 15.05 uur een afspraak om een duur merkhorloge van onbekenden te kopen in de Slingerbeekstraat. Daar eenmaal aangekomen, werd hij door twee mannen bedreigd met een wapen, mishandeld en beroofd. De daders gingen ervandoor met zijn persoonlijke bezittingen.

Informatie die het onderzoek verder kan helpen? Zondagmiddag iets verdachts gezien in de omgeving van de Slingerbeekstraat? Geef dan tips door via telefoonnummer 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button