Uitgaan

Sea Side Jazzband komt naar ’t Dorpshuis

Adverentie

Julianadorp – De vorige jazzmiddag in ’t Dorpshuis van Julianadorp was ondanks de zeer zware storm toch een succes. Er waren bij elkaar zo’n 35 mensen die de zware storm met enorme rukwinden hadden getrotseerd en aanwezig waren in het gezellige café van ‘t Dorpshuis.

’t Dorpshuis was blij met de enthousiaste reactie van de aanwezige jazzliefhebbers, die ook veel lof hadden voor het nieuwe ‘clubhuis’. Wat voor de organisatoren erg spannend was, was hoe de akoestiek zou zijn en ook die was geheel naar hun zin.

Als zondag 15 maart goed wordt bezocht komt er nog een middag in april met een heel goed orkest en dan gaan ze na de vakanties in oktober weer verder met iedere maand een ander orkest en dat dan tot en met april. Voor 15 maart speelt de Sea Side Jazzband weer en hopelijk in “een volle bak”

De middag start om 15.00 uur en eindigt om 18.00 uur. Entree is € 5,00 per persoon en er is ruimte voor een dansje! ’t Dorpshuis bevindt zich aan de Middelzand 3504, 1788ES Julianadorp en heeft voldoende vrije parkeerruimte!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button