Sport

Tweede ledentoernooi jeu de boules

Den Helder – Het tweede ledentoernooi bij jeu de boulesvereniging Entre Nous werd zaterdag 29 februari gespeeld. De opkomst was dit keer niet zo groot, toch vielen er spannende partijen te noteren met verrassende uitslagen. Sommige spelers waren totaal uit vorm, wat terug te zien was in de uitslagen.

In de finale stonden de volgende spelers tegen over elkaar: Rob Koopmans met Marion Klaassen tegen Henk Loonstra met René van Andel. De finale was boeiend en ging de eerste vijf werpronden gelijk op, pas in de zesde werpronde kwam er enige tekening in de tussenstand.

De beslissende voorsprong van 10-6 was uiteindelijk genoeg om de de finale te winnen met 13-6. Waarop op grond van eerdere resultaten Henk Loonstra dit toernooi won, René van Andel pakte de tweede plaats gevolgd door Rob Koopman en Marion Klaassen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button