Cultuur/NatuurHollands Kroon

22 Nominaties voor Cultuurprijs Hollands Kroon

Hollands Kroon – De inwoners van Hollands Kroon konden tot 1 maart hun genomineerden voor de Cultuurprijs 2021 indienen. Daar is goed van gebruik gemaakt. In totaal kwamen 22 geldige aanmeldingen binnen. In een enkel geval werd een genomineerde door meerdere personen voorgedragen.

Het bestuur van het Cultuurplatform Hollands Kroon (CPHK) gaat medio maart vanuit deze tweeëntwintig ingediende nominaties er vijf selecteren die doorgaan naar de volgende ronde. Er moet sprake zijn van een prestatie op het gebied van cultuur die van uitzonderlijke meerwaarde is voor de gemeente en waarbij er een verbinding is met de gemeente Hollands Kroon. De persoon/instelling moet een aantoonbare staat van verdienste hebben.

In april zullen de inwoners van Hollands Kroon dan op één van de vijf kandidaten hun stem kunnen uitbrengen online of per post. Volgens het reglement gaat een vakjury in mei de uiteindelijke winnaar kiezen waarbij de stem van de inwoners voor een derde meetelt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button