Uitgaan

Herman Brood Tribute bij De Polderei

Anna Paulowna – De acht muzikanten van de band Huize Ria, die zich laten inspireren door de muziek van Brood, zijn de komende maanden in alle hoeken van het land te vinden tijdens hun “You can’t beat me – tour”. De band, vernoemd naar Ria’s men’s club waar Herman Brood een regelmatige gast was, neemt het publiek mee op een trip door zijn muzikale erfenis. Energiek, enthousiast, verrassend en een tikje eigenzinnig staan ze op het podium.

De band speelt zeker de grote hits zoals Saturday night, Rock ’n Roll Junkie, Never be clever, My Way en vele andere hits, maar er is zoveel meer. Stevige rock, blues, funk, reggae, ballads en ook de zangeressen laten van zich horen. En dat alles onder het motto “Gonna have a party, gonna have a blast”. Want elk optreden beschouwen de leden van de band als een feestje waarin ze samen met het publiek de ultieme trip maken door de muziek van Neerlands grootste Rock’n Roll artiest.

Zaterdag 12 maart om 20:00 uur in Grand Café Restaurant Polderei Molenvaart 253 is het optreden. De toegang bedraagt € 7,50.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button