Sport

RTV Toon Jacobs opent het toerfietsseizoen

Adverentie

Den Helder – Na twee jaar corona kan het eindelijk weer. Zondag 6 maart start RTV Toon Jacobs het nieuwe toerfietsseizoen met de Landbouwtocht van 55 km, waarbij een koffiestop in Schagen wordt gehouden. Tot en met 16 oktober organiseert de toerfietsclub elke zondag toertochten.

De Landbouwtocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider. De gemiddelde snelheid zal omstreeks tweeëntwintig kilometer per uur liggen. De tocht begint bij het clubhuis in Quelderduyn en de eerste tocht start om 09″:30 uur. Tevens start er een groep fietsers met dezelfde toertocht, maar met een iets hogere snelheid. Het dragen van een fietshelm is verplicht. Ook niet-leden zijn van harte welkom om een keer mee te rijden.

Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen € 3,00. De eerste keer mag een niet lid gratis mee. Zie voor verdere inlichtingen op de website of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button