Den Helder

Aanmelden Beursvloer Den Helder-Julianadorp mogelijk tot 11 maart

Advertentie:

Den Helder – De inschrijving voor de Beursvloer Den Helder-Julianadorp is open tot 11 maart. De Beursvloer is een maatschappelijk event voor ondernemers, verengingen en stichtingen om elkaar te ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid. Op de Beursvloer krijgen bezoekers als vereniging of stichting meer voor elkaar dan in een jaar tijd.

Deelname aan de Beursvloer is gratis, maar aanmelden is wel verplicht. Dat kan via de website van de Helderse Uitdaging. Op de maatschappelijke Beursvloer worden vragen van stichtingen en verenigingen samengebracht met aanbod van het lokale bedrijfsleven. In ruil voor een realistische tegenprestatie helpen ondernemers maatschappelijke organisaties. Op een dynamische, laagdrempelige en leuke manier sluiten zij op deze manier deals in de vorm van matches met gesloten beurs. Vraag en aanbod van mensen en middelen komen zo op een leuke en constructieve wijze bij elkaar.

Bedrijven en ondernemers zijn vaak op zoek hoe zij hun steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. Dit hoeft niet altijd in de vorm van financiële sponsoring. Ook kan er worden gedacht aan steun bij juridische zaken, projectondersteuning, marketing en communicatieadvies, specialistische expertise, materialen, faciliteiten, helpende handen of de eigen contacten benutten.

Waardevol voor verenigingen en stichtingen
Als vereniging, stichting of maatschappelijke organisatie zijn altijd wel spullen, handjes of kennis nodig. Tijdens de Beursvloer helpt de Helderse Uitdaging daarom mooie verbindingen met het bedrijfsleven te leggen. Verenigingen en stichtingen zoeken samen met het betreffende bedrijf naar een tegenprestatie die past bij het karakter van hun organisatie. Oftewel, handelen met gesloten beurs.

De Beursvloer Den Helder & Julianadorp vindt woensdag 15 maart van 16:00 tot 18:00 uur plaats op het Lyceum aan Zee.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button