Sport

Wie heeft de mooiste voetbaltribune van Noord-Holland?

Advertentie:

Regio Noordkop – Om te weten te komen welke voetbalvereniging de mooiste tribune heeft gaat Wilco Polinder uit Harderwijk alle clubs persoonlijk langs. Hij is al drie jaar bezig met zijn missie en momenteel is Noord-Holland aan de beurt. In de maanden september en oktober is hij is Den Helder en Hollands Kroon geweest.

Wilco was zeer onder de indruk van de tribunes en heeft op zijn Facebook- en Instagrampagina van alle verenigingen foto’s en een verslag gemaakt. Volgend jaar maart of april zullen er door deskundigen een aantal worden genomineerd en hieruit kan door iedereen op zijn/haar favoriet een stem worden uitgebracht.

Zien wat Wilco heeft gefotografeerd en verdere informatie over de bezochte voetbalclubs? Kijk dan op zijn Facebook of Instagrampagina ‘Nederlandse Velden’ en scroll naar de maanden september en oktober.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button