Den Helder

Duik dieper in een duurzaam huis in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Het verduurzamen van een woning kan veel vragen oproepen. Wat zijn de eerste stappen die genomen moeten worden en wat gaat het allemaal kosten? Ervaren huiseigenaar Uwe Smit laat graag zien hoe hij het heeft aangepakt en deelt tips en zijn ervaringen tijdens een thematour op donderdag 23 maart om 19:30 uur. Iedereen die ideeën wil opdoen voor zijn of haar eigen huis, of vragen heeft over het verduurzamen van een woning, is van harte welkom. Inschrijven kan gratis via de website van de Nationale Duurzame Huizen Route.

Tijdens de thematour deelt Smit graag zijn ervaringen en geeft hij uitleg over hoe bespaard kan worden met een hybride warmtepomp. Na de rondleiding is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Alle inwoners uit de gemeente Den Helder zijn van harte welkom om ideeën op te doen bij deze thematour.

De thematours zijn een initiatief van de Nationale Duurzame Huizen Route. Tijdens deze tours leiden de huiseigenaren bezoekers rond en vertellen zij vanuit hun eigen ervaring hoe ze hun woning hebben verduurzaamd. De rondleiding van Uwe wordt georganiseerd in samenwerking met gemeente Den Helder. Zij moedigt haar inwoners aan om op bezoek te gaan bij een thematour, om zo ideeën en ervaringen op te doen voor een eigen duurzaam huis. Ook op andere plekken in Noord-Holland worden thematours georganiseerd. Meer informatie is te vinden op www.duurzamehuizenroute.nl/thematours.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button