112

Gewonde en aanhoudingen na steekincident bij AZC in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Bij het AZC aan de Burgemeester Ritmeesterweg in Den Helder heeft donderdag omstreeks 17.45 uur een steekincident plaatsgevonden. Hierbij is een 35-jarige bewoner gewond geraakt.

Het slachtoffer werd na behandeling vervoerd naar een ziekenhuis. De politie kon al snel drie gevluchte verdachten aangehouden. De aangehouden verdachten betreffen een 22-jarige man uit Den Helder, een 30-jarige man uit Almere en een 31-jarige man uit Leiden. Hun rol bij het steekincident wordt onderzocht.

De omgeving is donderdag afgezet voor politieonderzoek. Wat er precies heeft afgespeeld in het AZC, was donderdag aan het begin van de avond nog niet bekend.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

8 reacties

 1. deze kansparels lopen ook met dat wapentuig door de stad…….

 2. En de PVV komt met het lumineuze plan om messen en andere wapens te verbieden. Net of deze lieden zich daar iets van aantrekken. ’s Lands wijs, ’s lands eer.

  1. nou deze club probeert in ieder geval nog iets, kanspareltjes verbieden mag niet hier van de linkse knuffelpolitiek, als je daar iets van zegt sta je voor het beklaagdenbankje…. de linkse rakkers drinken liever thee, duwen de kop in het zand en zingen Cumbaya

   1. Klopt, alleen trekken deze lieden zich er niets van aan. En als er niet op wordt gecontroleerd heeft het weinig tot geen zin. En aangezien etnisch profileren tegenwoordig uit den boze is…… We lopen in Nederland altijd achter de feiten aan helaas.

 3. Nou ik zeg het wel zitten we wel te wachten op deze mensen die een mes trekken bij een ruzie of onenigheid wat mij betreft is het voor hen PLAATS ELDERS maar niet in Nederland net als alle andere criminele asielzoekers en statushouders die hier nog maar een paar jaar zijn.
  Daarbij moet ik wel vermelden dat de aanleiding hier niet staat vermeld…

  1. er is geen enkele aanleiding die dit soort gedrag zou horen te tolereren lijkt me, meteen een ieder die er mee te maken heeft retour afzender, lik op stuk beleid is het enige wat hier tegen helpt, maar neeeeeeeeeeee in knuffelland gaan we een kopje thee drinken,…..

 4. Tja, zeggen ze dan, de linkse rakkers, deze mensen zijn getraumatiseerd door de situatie in het thuisland. Kunnen zij er wat aan doen dat ze huis en haard hebben moeten ontvluchten? Logisch dat ze een mes trekken en flink om zich heen steken als hen iets niet zint. Ze verdienen ons begrip, een warme knuffel en zeker niet onze afkeuring…..

 5. zolang ze elkaar met messen te lijf gaan is er toch niks aan de hand ?

Wellicht ook interessant

Back to top button