Hollands KroonUitgaan

Muziekvereniging Wieringerwaard organiseert concert ‘Het ontsnappen Waert’

Advertentie:

Wieringerwaard – Muziekvereniging Wieringerwaard organiseert zaterdagavond 1 april een concert met als thema ‘ontsnappen’. Het aanwezige publiek wordt die avond meegenomen in een ontsnappingstocht met herkenbare nummers als ‘I say a little prayer’ en muziek die tot de verbeelding spreekt.

Naast het orkest zal ook FADOpelos2 een gastoptreden verzorgen. Dit is een duo bestaande uit Iris Feijen (zang) en Tiago Lageira (gitaar). Zij brengen prachtige fadonummers ten gehore. In de zomer van 2020 won FADOpelos2 de zangwedstrijd ‘We Want More’. Ook Oscar Koch, bekend van zijn rol als presentator én zanger tijdens het jubileumconcert van Muziekvereniging Wieringerwaard in Cool Heerhugowaard, is aanwezig. Hij zal de presentatie verzorgen.

Het concert vindt zaterdag 1 april om 20:00 uur plaats in de gymzaal van Wieringerwaard. De deuren gaan om 19:30 uur open. Kaartverkoop loopt via de website van Muziekvereniging Wieringerwaard. Ook is daar meer informatie over het optreden te vinden.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

1 reactie

  1. Ik bedenk dan juist hoe je kunt ontsnappen aan of uit ´de Wieringerwaard´, dit laatste vooral wanneer men er geluid denkt te gaan moeten produceren. ´De Helderse stemmen´ alhier een week eerder hielpen ook al niet mee het vertrouwen in die zangkunst wat op te krikken. Of ik denk aan de in het eigen verdriet en naar binnen gekeerde Fado-ellende die ook deel uitmaakt van het programma. Ingetogen Fado-stemmen vanuit diep beneden, uit de krochten van de ´garganta´ (dat betekent ´keel´). Nee, dan maar liever Flamenco, muziek op zoek naar deelgenoten, samenzijn en feesten, van ´spuug uit die woorden´, naar buiten gekeerd, extravert kortom: Camaron, Pasando el Puente, ´Vengo´ oftewel ´Duende´! 😉 https://www.youtube.com/watch?v=GKrIYtWqWU4

Wellicht ook interessant

Back to top button