Hollands Kroon

Hollands Kroon voert tijdelijk ‘coronalogo’

Adverentie

Anna Paulowna – “Alleen samen krijgen we corona onder controle.” Hollands Kroon heeft die boodschap van het Rijk toegevoegd aan haar logo. “Ook hebben we de ‘houd 1,5 meter afstand-maatregel’ verbeeld in het beeldmerk van de lotusbladeren. Een vuistregel voor de 1,5 meter is twee armlengtes afstand”, zo staat op de website van gemeente Hollands Kroon te lezen.

De gemeente voert het tijdelijke ‘coronalogo’ door op de website, in brieven en e-mailhandtekeningen van medewerkers als constante reminder hoe met elkaar de coronacrisis het hoofd te kunnen bieden.

Saamhorigheidsgevoel
Burgemeester Rian van Dam: “De verlenging van de huidige maatregelen tot 28 april, en de onzekerheid over wat daarna gaat gebeuren, zijn zwaar. Fysiek afstand houden van elkaar, thuisblijven, afgelasting van evenementen, geen bezoek voor inwoners van zorginstellingen, druk op het zorgpersoneel, ondernemers die in zwaar weer verkeren, ouders met kinderen die de ballen in de lucht moeten houden, juist nu komt het aan op ons saamhorigheidsgevoel. Zorg voor elkaar. Denk om elkaar. Zie om naar elkaar. Alleen zo kunnen we de coronacrisis het hoofd bieden. Zo houden we het vol.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button