Den Helder

Vier Pasen en win met 1909 en MV Makelaars!

Julianadorp – Paasweekend staat voor de deur en daar hebben Grand Café 1909 en Mulder & Versteeven Makelaars enorm veel zin in! Elkaar volop bezoeken zit er helaas nog niet in, dus voor de kinderen hebben zij een leuke actie bedacht. In het dorp zijn paashazen verstopt en wie ze vindt maakt kans op een prijs.

Op Eerste Paasdag kunnen de kinderen één van de 100 chocolade paashazen vinden in Julianadorp. Op de gevonden paashaas staat een nummer. Door een foto te plaatsen op de Facebookpagina van Grand Café 1909 van de vinder met de paashaas én het nummer maakt de vinder kans op een leuke prijs. Vooral de nummers 19 en 09 hebben een speciale prijs…

De chocolade paashazen kunnen zondagochtend worden gezocht tussen 09.00 uur en 11.00 uur. Het verzoek is om per persoon niet meer dan een paashaas mee naar huis te nemen, zodat andere kinderen ook blij gemaakt kunnen worden. Ook worden er gave beschilderde stenen verstopt. Wie een steen komt inleveren krijgt een tegoedbon van €10,–. Op Tweede Paasdag vindt de loting om 14.00 uur live plaats via de facebookpagina van Grand Café 1909.

Daarnaast kunnen belangstellenden dit hele weekend genieten van een overheerlijke high tea box, inclusief lekkere Paasversnaperingen, voor € 19,50 per persoon. Een high tea box is te bestellen vanaf twee personen. De bestelling kan geplaatst worden via de website (www.grandcafe1909.com) en de box kan op Eerste of Tweede Paasdag worden opgehaald.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button