Hollands Kroon

Informatiebijeenkomst over Voel je Goed! bij de Cultuurschuur

Hollands Kroon – Een informatiebijeenkomst over project Voel je Goed! zal 26 april aanstaande plaatsvinden bij de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Nederland telt 1,3 miljoen mensen die moeite hebben met lezen, schrijven en rekenen of onvoldoende digitale vaardigheden bezitten om volwaardig deel te nemen aan de huidige informatiemaatschappij. Dit is 1 op de 9 Nederlanders. Met dit project worden zij gesteund en gemotiveerd.

Ook een partner, vader of moeder, broer of zus, vriend of vriendin die moeite heeft met lezen of schrijven? Zou diegene graag een betere leefstijl in combinatie met extra hulp bij het lezen, schrijven en digitale vaardigheden willen? Kom dan samen naar de informatiebijeenkomst bij de Cultuurschuur in Wieringerwerf. Voor kinderen wordt iets leuks georganiseerd, dus neem hen gerust mee.

De cursus, gegeven door Karin Esselink en Klazien Verberne, start op 24 mei dit jaar met een tweede groep. Het project bestaat uit 20 lessen in een kleine groep van maximaal zes personen, met onder andere drie uur diëtetiek. Het wordt volledig gefinancierd vanuit de gemeente, er zijn geen kosten aan verbonden.

Aanmelden kan via 06-36115246 of mail naar info@patriciasikkes.nl.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button