Den Helder

Inloophuis Den Helder is weer geopend

Advertentie:

Den Helder – Goed nieuws, het Inloophuis in Den Helder is weer geopend! Zij zien er naar uit om mensen weer te mogen verwelkomen. Het Inloophuis is een gastvrije plek voor mensen met bijvoorbeeld een levensbedreigende ziekte. Ook staan zij klaar voor naasten, mantelzorgers en nabestaanden. Het doel is om mensen in lastige situaties te begeleiden zodat ze hun leven weer een beetje op kunnen pakken. De vrijwilligers van het Inloophuis bieden een luisterend oor en staan voor iedereen klaar met een kopje thee of koffie. Daarnaast zijn er diverse activiteiten en groepen te bezoeken.

Voorlopig is het Inloophuis geopend op de volgende momenten:
• Dinsdagmiddag van 13.00 uur – 15.30 uur uur
• Woensdagochtend van 10.15 uur – 12.30 uur
• Donderdag de hele dag

Het Inloophuis bied de volgende activiteiten aan:
– Zwemmen onder begeleiding in het Heersdiep
– Lichaamsmassage, hand- en voetmassage, stoelmassage
– Shiatsu massage
– Mindfulness
– Lotgenotengroep borstkanker
– Mamacare lingerie
– Handwerkochtend
– Diverse workshops

Voor deelname aan activiteiten is aanmelden verplicht. Dit kan via info@inloophuisdenhelder.nl of telefonisch op 0223-747041. De vrijwilligers zien iedereen graag terug bij het Inloophuis aan de Marsdiepstraat 621 B, Den Helder.

Ga voor meer informatie naar www.inloophuisdenhelder.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button