Uitgaan

G-Disco ‘Hoezo Anders’ één groot feest!

Advertentie:
DJ en organisator Aad van de Laar (DHfoto)

Den Helder – Na een periode van afwezigheid was het zondagmiddag weer tijd voor de G-Disco ‘Hoezo Anders’. Na alle Corona perikelen is het organisator Aad van de Laar weer gelukt om een doorstart te maken met dit mooie evenement, en hoe! Wat een feest in café de Pimp, de nieuwe locatie die bereid was om deze samenkomst voor mensen met een beperking te ontvangen. Een kleine honderd familieleden, vrienden, begeleiders, vrijwilligers, barmedewerkers en artiesten, met of zonder een beperking, kwamen dit mooie feestje vieren.

Natuurlijk was het DJ en organisator Aad van de Laar die met zijn muziek de aanwezigen steeds wist op te zwepen tot een dansje en natuurlijk een polonaise! Aad weet als geen ander welke muziek de groep aanspreekt en hoe hij die in beweging krijgt. “We zijn al op verschillende locaties geweest, maar ook hier in café de Pimp voelen wij een warm welkom”, aldus een alom tevreden Van de Laar. “Deze enorme opkomst was echt geweldig en na afloop kreeg ik zo veel complimenten, ik werd er stil van.”

De dames van Bl!tzz feesten lekker mee! (DHfoto)

De dames van Bl!tzz zijn enorm populair, ze werkten al vele edities van de G-Disco mee. “Natuurlijk doen we dat zonder vergoeding, het is zo heerlijk om hierbij te mogen zijn!”, aldus het zangduo. Ze vertellen dat het best intens is, ze willen allemaal aandacht en hoe leuk dat ook is, we hebben tussen de sessie echt wel even tijd nodig om bij te komen. Natuurlijk staan ze in die tijd wel lekker mee te dansen en hossen met de meute.

Twee begeleiders geven aan hoe mooi dit feestje is voor hun cliënten. De hele ochtend waren ze al opgewonden: “we gaan vanmiddag naar de Disco!” was de kreet van de dag. En hoe leuk dat we ook menig begeleider heerlijk uit hun dak zagen gaan. Familie was er ook genoeg aanwezig en zelfs de kleinsten waren mee. Zo werd het een mooi evenement voor jong en oud, dus ‘Hoezo Anders!’.

In oktober hoopt Aad een nieuwe editie te kunnen organiseren. “Jamie van Baar van café de Pimp vroeg gelijk wanneer we weer wilden, hoe leuk is dat”. Het is nu even de agenda’s naast elkaar leggen en zodra er een nieuwe datum is wordt die ruim van te voren bekend gemaakt.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 06 - 52 42 12 11

Wellicht ook interessant

Back to top button