Sport

VV Succes kijkt uit naar honderdjarig jubileum

Advertentie:

Hippolytushoef – De commissie voor het honderdjarig bestaan van VV Succes heeft groots uitgepakt. Verschillende bestuursleden vertellen zeer enthousiast over de feestelijkheden op 17, 18 en 19 mei.

Vicevoorzitter Remco Hagedoorn laat weten dat er tijdens de drie dagen waarop het jubileum wordt gevierd volop activiteiten zijn. “De doelstelling was om het honderdjarig bestaan met iedereen te kunnen vieren”, vertelt Hagedoorn. “Jong en oud, leden en oud-leden, mensen die de club al langer een warm hart toe dragen en die waar we het hart nog maar net van hebben veroverd. Dus er moet dan ook wel iets te doen zijn voor iedereen.”

“Op vrijdag beginnen we met de boekpresentatie van honderd jaar Succes”, vervolgt de vicevoorzitter. “Verschillende Succes’ers onder de leiding van Geert Jaspers zijn al jaren bezig om dit boek samen te stellen. Een echt collectersitem, een must have voor de Succes’er.” Penningmeester Rick Doesburg vult aan: “Deze boekpresentatie wordt gevolgd door de vv Succes sportquiz. We gaan vaststellen wie het meest van deze prachtige vereniging weet. We hopen dat iedereen met kennis van het heden en verleden hier gaat schitteren.”

Zaterdagprogramma
De zaterdag begint met de jeugd, zo vertelt jeugdvoorzitter Raymond Leever: “We hebben dan namelijk het Alpina Verheul toernooi, waar alle jeugd van Wieringen en Wieringermeer aan mee doet. Een toernooi waar zo’n vijfhonderd kinderen aan meedoen en waar vaders, moeders, opa’s en oma’s langskomen om de jeugd aan te moedigen.” In de namiddag betreden de senioren het voetbalveld. “Hier kan, naast onze seniorenleden, ook iedereen zich inschrijven die even lekker wil voetballen op een half veld. Aansluitend wordt de grote feestavond van dat weekend georganiseerd met livemuziek waar iedereen welkom is. De zaterdag is dus een dag vol voetbal met als afsluiter een groot feest. Dat belooft wat, want Succes heeft al negen ploegen die op zondag voetballen. Dat zijn al veel mensen en dan is iedereen nog welkom. Dat moet een groot feest worden.”

De zondag is de kers op de taart, zegt secretaris Dennis Klein: “Het programma begint met en demonstratiewedstrijd van de walking football. Vanuit de wijde omtrek komen andere verenigingen om op deze dag bij ons een walking football-toernooi te spelen. Gevolgd door een wedstrijd van de Wieringer veteranen tegen de Creators FC. De Creators FC zijn bekende YouTubers en influencers die met deze wedstrijden geld ophalen voor het goede doel. Het goede doel waar Succes voor gekozen heeft is Spieren voor Spieren. Onze trouwe leden Marcel en Sven den Hollander hebben een spierziekte en Succes wil zich als actief maatschappelijke club hier graag belangeloos voor inzetten. Hier moet men dus wel een toegangskaart voor kopen. Dit geld zal volledig ten goede komen aan Spieren voor Spieren.” Als afsluiter nemen we nog een biertje in de kantine om te proosten op onze club.”

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button