112

Getuigen gezocht na vernielingen in de Boatex

Adverentie

Den Helder – De politie is op zoek naar eventuele getuigen van meerdere vernielingen in de Boatex. Zowel in de nacht van vrijdag op zaterdag als van zaterdag op zondag was het raak. Zo werden woningen met groene verf beklad, twee auto’s vernield en plantenbakken omgegooid.

Na de vernielingen op zondag is de politie met meerdere eenheden ter plaatse gegaan en heeft de buurt uitgekamd. Oplettende buurtbewoners waren ook buiten en hielpen de politie mee. Uiteindelijk zijn er meerdere groepen jeugd aangetroffen en zijn de namen genoteerd om de groepen goed in beeld te krijgen. Door buurtbewoners werd de politie gewezen op een feestje waar zes minderjarige jongeren flink aan het drinken waren. Deze jongeren zouden volgens buurtbewoners ook iets te maken hebben gehad met de onrust op straat. Ook hun personalia zijn genoteerd en de politie heeft een gesprek met de ouders gevoerd over het alcoholmisbruik. Deze informatie is ook doorgezet naar Veilig Thuis.

Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken worden verzocht contact op te nemen. Ook als mensen toevallig camerabeelden van de vernielingen hebben. Neem contact met de politie op 0900-8844 onder vermelding van referentienummer 2021087797.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: