112

Veel schade bij ongeluk in ’t Zand

’t Zand – Twee auto’s en een bestelbus zijn dinsdagmiddag rond half vijf, op de Korte Belkmerweg in ’t Zand, met elkaar in botsing gekomen. Vermoedelijk klapte de bestelbusbestuurder tegen zijn voorligger. Die geraakte auto reed vervolgens weer tegen de auto daarvoor.

De vrouw uit de in eerste instantie geraakte auto werd door de ambulance ter plekke behandeld. In totaal drie ambulances werden ingezet, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis gebracht te worden.

Er was wel veel schade. Het spitsverkeer heeft last van het ongeluk. Een bergingsbedrijf is ingeschakeld om de voertuigen weg te halen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button