Hollands KroonPolitiek

CDA Hollands Kroon vergadert weer digitaal

Hollands Kroon – Vanwege de coronamaatregelen vergadert de fractie van het CDA de komende periode digitaal. Het eerstvolgende fractieoverleg is op woensdag 10 juni om 20.00 uur. Wie digitaal wil deelnemen, kan een mail sturen aan janwillemvanderklugt@hollandskroon.nl. Er volgt dan een digitale uitnodiging.

In de fractievergadering wordt de agenda voor de raadsvergadering van 17 juni besproken. Op het moment van het uitgaan van dit bericht is de raadsagenda nog niet bekend. Deze komt tijdig met de stukken op de website van de gemeente te staan. De verwachting is dat de jaarrekening en de begrotingen 2021 en de jaarstukken 2019 van de verschillende gemeenschappelijke regelingen op de agenda staan.

Op maandag 22 juni om 20.00 uur vergadert de fractie om de raadsvergadering van 2 juli voor te bespreken. De agenda en stukken hiervan zijn te zijner tijd beschikbaar op de website van de gemeente. Wie met de fractie over andere onderwerpen wil spreken is ook digitaal van harte welkom, maar dit kan uiteraard ook telefonisch of per e-mail.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button