Den Helder

Verruiming openingstijden bibliotheken

Advertentie:

Den Helder – De meeste bibliotheken zijn weer open sinds 13 mei. Vooralsnog is er een beperkte dienstverlening en kunnen leden alleen naar binnen om boeken te lenen en in te leveren. Er is achter de schermen hard gewerkt om de openingstijden verder te kunnen verruimen. En dat is gelukt: in juni zijn de meeste vestigingen weer vaker open. Actuele informatie per bibliotheek is te vinden op de website www.kopgroepbibliotheken.nl.

Er gelden strenge regels en daardoor zijn er meer medewerkers op de werkvloer nodig. Er staat iemand bij de deur om de klanten te ontvangen, de winkelmandjes en uitleenapparatuur worden na gebruik schoongemaakt, alle ingeleverde boeken moeten 36 uur in quarantaine en het opruimen van de materialen mag alleen als de bibliotheek gesloten is voor publiek. Daarom zijn de ‘oude’ openingstijden momenteel nog niet mogelijk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button