Cultuur/NatuurDen HelderVideo

Nieuwe huisstijl en website voor Triade (video)

Advertentie:

Den Helder – Een harde knal en een regen van confetti vormden het startsein voor de lancering van een nieuwe website en huisstijl voor Triade. De met muziek, dans en theateroptredens omlijste presentatie vond plaats op 1 juni.

De website is nu een stuk toegankelijker. Met een account kunnen bezoekers makkelijker ‘shoppen’ in het aanbod. Ook is het gehele cursusaanbod nu een stuk beter te vinden. Naast de website steekt Triade zelf nu ook in een nieuw jasje, met een nieuw logo en bijbehorende huisstijl. Het nieuwe logo voelt nog steeds vertrouwd, want het is een evolutie van het oude logo.

De nieuwe website en het nieuwe logo zijn voor Triade het startsein om langzaam uit de coronadip te komen. Er is steeds meer aanbod mogelijk, dus het kan de moeite waard zijn om een kijkje te nemen op de website.

Anjeractie
Ook doet Triade mee met de jaarlijkse Anjeractie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. De opbrengsten komen ten goede aan het solidariteitsfonds, waaruit lessen worden betaald voor mensen die dat tijdelijk niet kunnen. Zie hier voor meer informatie: Help mee met de Anjeractie! | Triade Den Helder (triade-denhelder.nl).

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button