Den Helder

RTV weer op de fiets: De Schipperstocht

Adverentie

Den Helder – RTV Toon Jacobs organiseert op zondag 6 juni de fietstoertocht ‘De Schipperstocht’ van 65 kilometer, met een koffiestop in Kolhorn.

De Schipperstocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider. De tocht begint bij het clubhuis in park Quelderduyn en deze eerste tocht start om 09.00 uur. Tevens start er een snellere groep fietsers, die een iets langere afstand rijden. Dragen van een fietshelm is verplicht. Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden.

Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is €2,00 en voor overigen €3,00. De eerste keer is gratis. Zie voor verdere inlichtingen op www.rtvtoonjacobs.nl of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button