Sport

Inschrijving Kwart(je) Triathlon Anna Paulowna geopend

Adverentie

Anna Paulowna – De 39e editie van het Kwart(je) Triathlon Anna Paulowna wordt gehouden op zaterdag 26 augustus. De inschrijving van dit Polderse evenement is geopend. Deelname staat open voor iedereen en ook bedrijven kunnen met bijvoorbeeld een trioteam deelnemen. De afstanden zijn: 1 kilometer zwemmen in open water, 40 kilometer fietsen en 10 kilometer lopen.

Sinds 1983 wordt er in Anna Paulowna een Kwart(je) triathlon georganiseerd en 11 jaar later werden daar de trio teams aan toegevoegd. De wedstrijd is een recreatief, sportief evenement tussen (individuele) triathlon beoefenaars. Het is mogelijk om een trio team te vormen, drie personen nemen dan elk een onderdeel voor zijn/haar rekening.

Inschrijven
Eerdere edities leren dat het inschrijven voor de individuele triathlon snel is volgeboekt, dus is het raadzaam snel in te schrijven. Zie voor informatie de site van het Kwart(je) Triathlon Anna Paulowna: www.triathlonannapaulowna.nl.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button