Sport

HCSC verder in nacompetitie

Advertentie:

Den Helder – De veldvoetballers van HCSC gaan verder in de nacompetitie en versloegen Kolping Boys met 4-2. De volgende tegenstander wordt volgend weekend Voorwaarts uit Utrecht. Deze tegenstander komt naar Den Helder.

HCSC werd in de openingsfase onder druk gezet door de Alkmaarders. Na zeven minuten stond het al 0-2. Daarna herstelde de thuisploeg zich heel fraai. Na goed voorbereidend werk van Patrick Vet kon Cross Tomasouw de aansluitingstreffer scoren. Zeven minuten later kon diezelfde speler de gelijkmaker op het scorebord brengen. Het voorbereidende werk was gedaan door Vet.

HCSC ging zeer overtuigend verder en de tegenstander kwam steeds meer onder druk te staan. Door een kopbal van Vet werd het 3-2. Clifton Gorissen kwam daarna ook nog tot scoren, en HCSC won overtuigend. De ploeg is in vorm en moet zeker in staat zijn om ook tegen Voorwaarts als winnaar uit de strijd te komen.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button