Uitgaan

Tentoonstelling en een compleet bestuur bij De Kunstuitleen

Advertentie:

Den Helder – De indrukwekkende overzichtstentoonstelling ”Uitgelicht, De Kunstuitleen” in samenwerking met Kunsthal 45 zindert nog even na in het geheugen. In totaal toonden 22 kunstenaars hun werk en kwamen er 250 bezoekers af op de tentoonstelling. Alex de Vries opende de expositie met een mooie toespraak.

Ook is er vanaf heden tot 21 juni een overzicht van schilderijen van Peter Kempeneers te zien bij De Kunstuitleen en restaurant Kunst en Kitchen. ”Nadat ik mijn geboortestad Den Helder verruilde voor het pittoreske Wieringerwerf, en na omzwervingen via Amsterdam verhuisde naar het Groene Hart, was het voor mij vanzelfsprekend om uiteindelijk voor dit inspirerende onderwerp te kiezen en voortaan alleen nog maar landschappen te schilderen die de rechte lijnen van de Noord Hollands polder combineren met de meer directe romantiek van de traditionele Veengronden en haar plassen en rivieren”, aldus Kempeneers.

Schone was door Peter Kempeneers

Als kers op de taart is het bestuur nu helemaal compleet met nieuwe voorzitter Remco Schaap en nieuw bestuurslid Marion Kramer.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button