JeugdUitgaan

Gratis circusvoorstelling op Fort Dirks Admiraal

Adverentie

Den Helder – De kinderen die de afgelopen vier weken hebben deelgenomen aan de Speelkaravaan van Jantje Beton, geven woensdag 3 juli om 16:30 uur een gratis kinder-circusvoorstelling. De circusvoorstelling vormt de afsluiting van een serie van gratis circuslessen die in samenwerking met speeltuin Elto aangeboden werden aan kinderen die een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Het circusoptreden vindt plaats in een echte circustent bij Fort Dirks Admiraal en is gratis te bezoeken.

De Speelkaravaan is met name bedoeld voor kinderen tussen de 7-12 jaar die een extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken. Soms is er thuis niet voldoende geld beschikbaar om lid te worden van (sport)clubjes of om deel te nemen aan leuke activiteiten. Speciaal voor deze kinderen, maar ook voor andere buurtkinderen organiseert Jantje Beton daarom bijzondere speelactiviteiten in en rondom de speeltuin in hun buurt.

In speeltuin Elto in Den Helder beleefden de kinderen de afgelopen maand onder leiding van ervaren circusprofessionals 5 keer een onvergetelijke middag, waarbij ze de basistechnieken leerden van acrobatiek, jongleren en algemene circusvaardigheden. De Speelkaravaan in Den Helder wordt woensdag 3 juli om 16:30 uur afgesloten met een eindoptreden in een echte circustent waarbij de kinderen hun circuskunsten aan het publiek presenteren.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button