Uitgaan

Opendagen bij ATV Texelstroom

Adverentie

De jaarlijkse open dagen bij Tuinencomplex ATV Texelstroom komen er weer aan. Een markt, een wijnproeverij, schilderijen, kruiden en nog veel meer zijn 6 en 7 juli te vinden aan de Texelstroomlaan 3, tussen 10.00 en 16.00 uur.

Er staan die dagen zo’n twintigtal kramen. Onder anderen Friulvin Italiaanse wijnen, waar de lekkerste wijnen uit deze mooie streek van Italië te proeven zijn. Maar ook de Groene Stek, De Zonnebloem, Kwekerij de Zonnehoed, keramiek, jam, honing, stekken en nog veel meer. Er is natuurlijk ook aan de inwendige mens gedacht, zo staan er diverse kramen met lekkernijen.

Het aangesloten terrein van Landschapsbeheer is deze dagen ook open, waar diverse rondleidingen worden verzorgd. Degene die van een lekker deuntje houden kunnen in het Praathuis terecht voor muziek van de 5 koppige Memory Express Band. De entree is beiden dagen gratis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button