Cultuur/NatuurHollands Kroon

Muziek, workshops en dans in 4de Open Cultuur Podium

Advertentie:

Hollands Kroon – Veel muziekoptredens, afgewisseld met dans en informatie over workshops beeldhouwen en schilderen komen aan bod in de live Facebook uitzending van het 4de Open Cultuur Podium Hollands Kroon. De uitzending is zondag 5 juli van 17.00 tot 17.30. Presentatie is in handen van Joop Luten.

Er zijn muziekoptredens van Greetje van Roon & Herman Koopman, Winkel’s harmonie, Wilma Beers, Harmonie Orkest Apollo, Ton van der Winden, Jongerenkoor Arrival en Sebastiaan Fledderman & Marjan Boender. Ook treden de Wieringer Dangsers op. Verder wordt er informatie gegeveb over workshops en exposities (Aart Prins, Rob Glas, Leonne Zuurbier, Frea May).

Men kan de uitzending volgen op Facebook kanaal van Cultuur Platform Hollands kroon https://www.facebook.com/CultuurplatformHK/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button